De inschrijving voor de Zeeland Regatta is geopend voor de volgende eenheidsklassen:
29-er, 2.4mR, Cadet, Europe, Hobie Dragoon, Hobie 16, Nacra 15, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard, OK-dinghy, Optimist, Optimist Green, RS Feva, RS 500, Splash Blue, Yngling, Contender en Snipe. Het aantal deelnemende wedstrijdklassen is in vergelijking met vorig jaar flink toegenomen wat de Zeeland Regatta tot een breed zeilevenement zal maken. Vorig jaar kwamen er voornamelijk jeugdzeilers aan de start in Optimisten, Cadetten, Lasers, Splashes en Hobie Dragoons. Door de toevoeging van o.a. de zeilklassen Contender, 2.4mR, Snipe, Yingling en Hobie 16 verwachten wij dit jaar ook een grote groep 18-plus deelnemers.

De verschillende klassen worden verdeeld over 4 officiële wedstrijdbanen. Daarnaast wordt er een baan uitgelegd voor de optimist Green en één voor de Q-cup. Rijkswaterstaat sluit tijdens de wedstrijden de snelle vaarwater baan waardoor het wedstrijdwater aanzienlijk wordt vergroot.

Tot 10 juni geldt de vroegboekkorting. Inschrijven kan via Sailing Today.

Bij het startgeld zit, naast twee volledig verzorgde wedstrijddagen, o.a. inbegrepen:

  • trainingen, clinics en een practice race op vrijdag 5 juli
  • zeilers diner op zaterdag
  • een mooie praktische Gabbag gevuld met goodies van o.a. van onze sponsoren Sailcenter en Jumbo
  • knallend feest met goede band op zaterdagavond

Overnachten kan in een tent, caravan of camper op het terrein van de Zeeland Regatta. Een plekje reserveren kan je, net als extra dinerbonnen bestellen, via de Extra’s op onze website.

Verder verwijzen wij graag naar de Notice of Race (NOR). Hierin vind je het voorlopig programma, de kosten, inschrijftermijnen, de wedstrijdbanen, etc.